måndag 21 april 2014

Ett paket kom lastat...

...med mina böcker!! Det var nästan så att jag höll på att kyssa postens skäggiga bud när han kom och levererade paketet precis innan påskhelgen.

Och vilka böcker det var...jag släpade fram massor med böcker från bokhyllan för att jämföra och kunde konstatera att "Om du bara visste" är den vackraste bok jag någonsin sett! Inte för att det är jag som har skrivit den...utan för framsidan, papperskvaliteten, formatet. Det är som en vacker liten pärla... Så tacksam jag är över förlaget Massolit som satsat på sådan kvalitet på en debutant och för Anders Timrén som skapat en magisk framsida. Nu ska jag titta lite till, känna lite, och njuta...och på fredag är det release!!!

3 kommentarer:

  1. Vilken känsla! Hoppas få uppleva det själv en dag. Den jag gett ut är inte så snygg på utsidan tyvärr. (Idén till bilden är bra, men inte val av bindning och färgen som inte kommer fram helt.)

    SvaraRadera
  2. Stort grattis! Det måste vara sjukt spännande! Jag vet inte om jag någonsin skulle kunna släppa taget om den om den var min. :)

    SvaraRadera
  3. Grattis, vad roligt! Hoppas du får en fin release.

    SvaraRadera