söndag 27 april 2014

Nu går det att köpa "Om du bara visste"!!!

I fredags hölls min release för "Om du bara visste" i en mysig retrolounge i Helsingborg. Ett väl utvalt tjejgäng  var inbjudna och kvällen blev helt underbar. Mycket prat, skratt och signering. Med sig fick tjejerna en välfylld goodiebag. Det bästa (och mest nervösa) är ju att boken nu går att köpa! Den vanligaste repliken under releasen var att den är enormt vacker....och det är den verkligen. Köp gärna via adlibris eller bokus! Eller i bokhandeln! Hittar ni den i bokhandeln får ni berätta det för mig!

En kommentar som droppat in under helgen från en läsare:

"Jag har inte kunnat släppa din sagolika bok sedan jag började läsa...Helt underbar. Spännande omslag, hög feelgood-faktor, och djupt och psykologiskt insiktsfull. Är så glad för din skull. Och för vår som får njuta av boken."

WOW.

Nu ska jag bara andas lite denna söndag kväll, imorgon blir det till att lägga upp en plan för hur man kan sprida min lilla pärla.

Kram till er alla!!!!

Härligt skrivgäng; Anneli, Annika och Hanna!


signera...

...och signera lite till!

Jag och Katrin

Godsaker

Fiiiiina boken

Presenter i överflöd! Så fina!

Underbara Anneli gjorde ett av sina berömda kort. Det ska ramas in!

Huset fullt av vackra blommor...

...och bubbel, och choklad, och ljus och andra fantastiska presenter!

4 kommentarer:

 1. Det var så kul att få vara med, tack för det! Du måste ha haft en helt underbar kväll! :) Jag har också börjat läsa och tycker att boken är helt underbar, det var länge sedan jag läste något så njutbart.

  SvaraRadera
 2. Tack Anneli! Det är sjukt nervöst att boken blir läst nu:-)
  Tapas och vin för dig och mig snart så att vi får PRATA!

  SvaraRadera
 3. Den är verkligen jättefin! Ska läsa den :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Och kul att du lämnade ett litet avtryck här så att jag kunde hitta dig:-) Lycka till med egna skriverier!

   Radera