måndag 22 juli 2013

Nypa-sig-i-armen-moments

Jo...det är många sådana stunder just nu! Vi åkte till Kos stad natten mellan den 4-5 juli. Samma dag (den 4:e) damp ju kontraktet ner i brevlådan. Mitt i packning och ångest för att lämna hundarna på pensionat bubblade lyckan!

Sedan åkte vi iväg och hade de två mest fantastiska veckorna på Kos. Rekommenderar denna ö varmt till alla - inte minst barnfamiljer. Jag hade läst om att Kos under senare år vänt trenden från partyställe till mysställe för par och familjer - det stämde verkligen! De har stängt ner bargatorna (alla utom en) och satsat på mysiga lounger, byggt en underbar strandpromenad med cykelstråk som man enkelt kan ta sig fram mellan stränder och byar på. Vi bodde på Peridis family resort via Ving och hade ett par minuters gångväg till strandpromenaden, fem minuters promenad in till centrum med gamla stan, hamnen, riddarborgen, antika utgrävningar, butiker och restauranger. Det var också smidigt att ta bussen längs med kusten - vi gjorde det när vi skulle bada i varma källor vid Thermae. Maten var dessutom underbar (vilket inte alltid är fallet med Grekland)!

Väl hemma korkade vi upp champagnen som jag fått av snäll vän när hon fick veta att ett förlag hade nappat på bokmanuset. Fast fortfarande kan jag nog inte riktigt förstå att det faktiskt är sant!

Satt precis och rensade mejlboxen som jag låtit vara under semestern - där var en inbjudan från förlaget till en författarlunch under bokmässan. Japp - ännu ett nypa-sig-i-armen-moment!

Och nu....är det dags att börja skriva bok nr 2 som under en lång tid gjort mig sömnlös...

Mitt i stan finns gamla utgrävningar

Härligt hotell!

Fantastiska strandpromenaden som följde kusten

6 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt för dig! Nu vill vi ju veta vilket förlaget är!!
  Jag ska också till mässan, jag hoppas vi kan ses då!
  Nu börjar det närma sig för release för mig, min kommande barnbok "Projekt Rädda Jorden - ett flaskpostäventyr", Langenskiölds förlag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi får absolut se till att träffas på mässan!!

   Radera
 2. Det låter så pirrigt och underbart allting, grattis!

  SvaraRadera
 3. Jag kan riktigt känna ditt lyckorus, det smittar av sig! Häftigt att få träffa andra författare på förlaget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och lycka till med utbildningen som du kom in på! Låter spännande!!!

   Radera