torsdag 4 juli 2013

kontrakt påskrivet!!!!!!!!


Åh herregud vilken pärs. Aldrig har jag varit med om att dagarna har varit så oändligt långa som under den senaste månaden. Men WOW vilken känsla det är nu när kontraktet äntligen är påskrivet!!!! Och jag är så stolt - så galet stolt över att det är just detta FÖRLAG som vill ge ut min bok. Vilket det är återkommer jag med längre fram. Nu hoppas jag att ni alla vill följa mig på denna helt overkliga resa från manus till bok!

PS: Jag vet att jag har skrivit detta förr men jag skriver det igen. Jag hade aldrig kommit på tanken att få ner manuset som från början bara levde i mitt huvud, än mindre skicka in det till förlag - OM det inte hade varit för att jag blivit så inspirerad av alla er bloggare som kämpar för samma sak.

10 kommentarer:

 1. Jättestort grattis!!! Låt dig väl smaka av champagnen nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det ska jag! Du...jag kommer inte in på din blogg längre. Har du bytt? Vet att du gett ut din bok!

   Radera
 2. GRATTIS!!! Fantastiskt roligt. Och jag vet PRECIS hur det känns, gick själv igenom tre-fyra kvalfyllda veckor innan kontrakten var påskrivna. Tjohooo! Och Skål! det ska bli så spännande att få höra mer om din bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Ska bli kul att kunna berätta lite mer!!

   Radera
 3. Yay och Stort Grattis ännu en gång! Jag kan bara föreställa mig hur spännande livet kommer att vara för dig i fortsättningen. Jag hänger med på din resa och ser väldigt mycket fram emot att läsa boken.

  SvaraRadera
 4. Jag har en ny. Den gamla kan bara jag själv gå in och kolla på, om jag vill bli lite nostalgisk ibland ;)
  Blir verkligen glad om du tittar in på nya bloggen:

  www.helenamilton.blogspot.se

  VÄLKOMMEN!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med ditt förlagskontrakt! Stort grattis! Det verkar vara full fart på förlagen just nu- härligt, härligt! Kramar och varmt lycka till! Helena

  SvaraRadera
 6. WOW - nu kör det igång! Vad härligt för dig! Ska bli spännande att följa din resa. Grattis till kontraktet!

  SvaraRadera