tisdag 21 augusti 2012

Release, Samos, back in business

Nu är jag tillbaka efter ett sommaruppehåll som var VÄLBEHÖVLIGT! Laddad upp till tänderna känner jag mig.

Release

Relesefesten för min och Carl-Marcus "Ester & hemliga Plomia", Maria Edgrens "Se upp för argmonstret!" och Maria Petterssons "Är det morgon nu?" börjar närma sig!

Var? På galleri "Just Africa", Södermalmstorg 4, Stockholm
När? Lördagen den 15 september kl. 12-15
OSA senast den 12 september på info@vivlio.se

Eftersom jag själv är helsingborgare och inte kommer att få med mig mitt kärngäng upp så hoppas jag att någon av er bloggare/vänner i Stockholmstrakten har lust att komma. Det kommer garanterat att bli en supertrevlig eftermiddag.

Tack snälla Helena, Lovable, för din fina kommentar på min blogg och att du kommer på releasen! KUL! Presentera dig så att jag vet vem du är!!

Samos

Vilken fantastisk vecka vi hade på Samos. Önskar bara att den varade en vecka till... Jag kan verkligen rekommendera resan, även till er med yngre barn. Hör av er om ni vill veta mer. kort sagt så var hotellet med sin grekiska by rena, rama semesterdrömmen, stranden underbar och dessutom behövde man bara följa en rak väg (med bred trottoar) så var man inne i byn Pythagorion med butiker, restauranger och mysig hamn. Man fick lite av allt det goda! Nu får man fortsätta att spara till nästa resa. Längtar redan!


Back in business

Nu har jag fullt upp med skrivjobb i veckan. Intervjuade managern för handbollslandslaget igår, några mysiga Bed & Breakfast idag och ska förbereda en intervju med Emma Wiklund. Det går i rasande fart. Har lite spännande saker på gång ,ed min firma också...fast det får jag återkomma med. Ja, just det....jag redigerar ju min bok också...ha, ha...det känns BRAAA!

4 kommentarer:

  1. Åh, vad mycket härligt som har hänt, händer och kommer att hända hos dig. Vad skönt att du har fått ladda ny kraft och energi. Det låter som om det kommer att bli en bra termin. Underbart! Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  2. Samos! Åh! Där var jag för många år sedan. En underbart vacker ö!

    SvaraRadera
  3. Hej, det är jag som har skrivit "Se upp för Argmonstret". Vi kommer definitivt ses d 15/9, vad roligt!! Spana in min blogg!

    SvaraRadera