tisdag 3 juli 2012

A room with a view

Åh...vilken underbar vecka vi hade i stugan utanför Jönköping som vi hyrde. Sagolikt vackert och inspirerande. Det var så härligt att få en vecka tillsammans med mannen och sönerna tillsammans på en plats utan några störmoment (ja, om man bortser från knotten då). Fick besök av mannens bror och barnens kusiner också vilket var kul! Fick inte så många tillfällen till manusredigerande som jag hade tänkt, men det lilla som gjordes kändes viktigt för slutresultatet. Jag förtydligade vissa bitar på ett sätt som jag säkert inte gjort utan detta miljöombyte. Intressant...man kanske borde åka på skrivarresor?!

Passade också på att läsa ut boken Spill av författaren Sigrid Combüchen. Har ni läst den? Jag var nyfiken eftersom den fått en del priser. Efter att ha läst den (emellanåt kämpat en aning) kan jag konstatera att jag förstår att den älskas av recensenterna och visst är det ett genomarbetat språk hon använder...men bra story...? Nja....underbart!Det ska va gott att leva...


En skrivarlya vid sjön

2 kommentarer:

 1. Åh, herreje, den skrivarlyan skulle man kunna tänka sig!

  Jag har inte läst Spill, men har hört att den ska vara fantastisk. Nu måste jag kanske läsa för att kolla då...

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Åh vad härligt det ser ut! Kan tänka mig att det var rofyllt att jobba med manus där!
  Jag funderar på att läsa Spill, men jag har så många böcker jag vill läsa som jag aldrig hinner... Det bara samlas damm på mina böcker, vilket både är sorgligt och en aning stressigt!
  KRAM!

  SvaraRadera