fredag 9 mars 2012

Hej alla bloggvänner...

...det var ett antal dagar sedan sist. Upptäckte till min glädje när jag kom tillbaka att Anneli kommit tillbaka efter sin paus. Min ofrivilliga paus blev längre...

Jag har gått på knäna sista tiden av på tok för många stora jobb som krockade. Jag har en extremt hög högsta gräns för vad jag mäktar med men den senaste tiden har slitit på både kropp och själ. Det suger musten ur en att jobba hela dagarna, hela kvällarna, att sätta klockan på 5.00 för att hinna jobba innan barnen går upp och jobba in i det sista innan man lägger sig (ja, också drömmer man ju om jobben och vaknar stup i kvarten). Man får ångest för att inte prestera tillräckligt bra under de förhållandena, får ångest för att man inte riktigt har tid att bara vara med sönerna, får ångest över att hundarna borde få längre promenader.

Dessa perioder varar ju trots allt inte för evigt...och nu har jag fått färdigt det mesta och tar en välbehövlig paus med yngsta sonen hos brorsan i Göteborg med familj. Kommer hem lagom till fest med andra brorsan och melodifestivalfinal (heja Loreen!). GUD VAD BRA LIVET KÄNNS!

Mitt i allt jobbande har jag också tagit mig en ordentlig fundering över mitt bokmanus. det är många tankar som cirkulerar och när jag är tillbaka från Göteborg ska jag försöka reda ut dem och pränta ner dem. Kan dock meddela att jag sett en del bilder som ska vara med i barnboken och är så stolt att jag nästan börjar gråta. Min bror är världsbäst på att illustrera men kanske inte lika världsbäst på att sälja in sig själv. Att få göra detta med honom är sjukt kul och det kommer att bli superbra! Är övertygad om att detta kommer att vara en väg in till fler liknande jobb för honom och det värmer mitt hjärta....

Kram till er alla och vi ses snart igen!

5 kommentarer:

 1. Usch vilken jobbig jobbperiod du haft. Hoppas det är lugnt och skönt framöver nu.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jag har också haft några galna veckor. Förhoppningsvis lugnar det ner sig snart. Man kan inte hålla ett galet högt tempo hur länge som helst utan att bli sjuk. Det verkar som om du klarat dig igenom, grattis!

  SvaraRadera
 3. Det är så härligt att vara tillbaka. :)

  Ibland blir det för mycket som händer på en gång och det är en konst att lyckas göra precis lagom mycket. Härligt att du är igenom en tuff period och jag hoppas att du får tid att njuta lite nu ett tag.

  SvaraRadera
 4. Relaterar. Förstår. Känner igen mig. Nu. Ta till dig den fina bilden du har på bloggen och andas saktare ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Agneta:Snart, snart är det lite lugnare. Ser ljuset i tunneln!
   Hanna Lans: Ja, det verkar som om många har det hektiskt nu...en sådan tid på året helt enkelt!
   Anneli: Det är så gott att kunna kika in till dig igen...fick abstinens de dagar du var borta!
   Malin: Ja,det ska jag...andas lugnare...in...ut....

   Radera