tisdag 24 januari 2012

TACK...

...Anneli för fin award! Jag blir alldeles varm i hjärtat! Din blogg var en av de första skrivbloggar som jag snubblade in på för ett drygt år sedan och jag fastnade direkt! Du har ett språk och en personlig närhet som griper tag och är en del av min vardag nu...så där som det är med vissa bloggare och deras bloggar!

Fler härliga bloggare som är väl värda fin award...

Stort och Smått, för att du har ditt eget peronliga uttryck på bloggen som får mig att nicka igenkännande och dra på smilbanden. Ska bli riktigt spännande att följa ditt liv när jobbet avslutas och skrivandet tar vid!

Nina, dig har jag följt sedan jag själv började blogga! Just nu har du mycket att stå i med ett jobb som tar tid från skrivandet - förstår att det kan ge lite ångestkänsla...skriva är jag dock säker på att du kommer att göra igen! Hoppas också att du snart får färdiga manus att antas av förlag - du verkar skriva om en tid och en genre som inte så många andra svenska författare tar sig an! Lycka till!

Nilla, en av de bloggare jag börjat följa ganska nyligen. Jag skrattar ofta när jag läser dina inlägg...med små medel kan du få till härliga kommentarer. Spännande och modigt att ha tagit tjänstledigt för att skriva en roman! Följer detta med spänning!


4 kommentarer:

 1. Åh! Tack!!! Vad roligt, vad glad jag blir :))

  SvaraRadera
 2. Samma här! Förvånad och jätteglad! =)

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för de fina orden!
  Jag har en helt galen vecka och får nog flytta fram vår träff (som jag ser mycket fram emot). Jag hoppas att det lugnar ner sig snart igen :)

  SvaraRadera
 4. Tack snälla du! Jag blir jättehedrad! :D

  SvaraRadera