söndag 20 november 2011

He, he...

...min man la undan Zlatanboken och läste mitt manus istället....i MÅNGA timmar. Det ni!

PS: Har börjat kolla lektör ....svåååååårt. Hittat en som heter Isabella Mendrix. Någon som känner till henne? Författarcentrum har ju också lektörer...då får jag som skribent inte veta vem det är som läser. Erfarenheter av det? Funderar också lite på Stig Hansén som skrivit en hel del böcker och som jag hade som reportagelärare för herrans många år sedan när jag pluggade till journalist. Men jag vet inte...detta är ju typ en "tjejbok"...

3 kommentarer:

 1. Härligt att din man valde din "tjejbok" framför Zlatan! :)

  Tyvärr kan jag inte alls råda dig när det gäller lektör, men vill gärna veta vilket beslut du fattar och om du blir nöjd längre fram!

  SvaraRadera
 2. Jag anlitade Isabella som lektör till mitt manus. Hon var jättebra tycker jag. Det var lätt att få svar från henne om jag undrade hur det låg till (blev en lång fördröjning pga en massa olika skäl), och till slut kom i alla fall ett 9 sidor långt utlåtande med massor av tips och råd. Det var jättebra för mitt manus, och det var helt klart värt pengarna.

  Annars vet jag att många har anlitat Ann Ljungberg och varit väldigt nöjda med henne. Jag tror att nästa manus jag ska skicka till lektör går till henne, bara för att prova någon annan. :)

  SvaraRadera
 3. Oj vad svårt. jag vet inte vad man går efter när man ska välja, om man kan ta vilken som helst eller om man går på rekommendationer, :D Jag hoppas jag en dag får möjlighet att skicka mina till lektör också, det är säkert hemskt nyttigt.

  SvaraRadera