fredag 17 december 2010

Ett stapplande bloggsteg

Satt och kikade på bloggar av personer med författardrömmar och blev så sugen på att skriva om min egen skrivarvardag och kanske sätta skrivdrömmar på pränt. Jag har lyckan och den stora glädjen att få arbeta med skrivande på heltid genom min firma. Ju mer jag skriver, desto större blir skrivlusten. Tiden har däremot inte riktigt räckt till för att få egna skrivprojekt att bli färdiga. De påbörjas allt som oftast men trängs snabbt undan.

Bloggen ser jag som en möjlighet att skriva utan ramar, vilket garanterat kommer att bli en energikick och en kreativ knuff. Här har jag också möjlighet att låta lite av den inspiration jag får bland människor och uppdrag att spilla över!  Har slitit mitt hår för att få till blogglayouten, blir grymt avundsjuk på de som gör snygga sidor med html-kodning...något som är fullkomligt obegripligt för mig!

1 kommentar:

  1. I en blogg så är det viktiga vilket innehåll du har i den, framför layout och grafisk framtoning. Det är MIN åsikt. Nog för att det kan vara roligt att snygga till den, men om allt blir en snygg yta utan innehåll så kommer man inte att återkomma... och då faller hela poängen med en blogg, eller?
    Fördelen med en blogg är att man kan gå tillbaka och fiska upp den där goda idéen som man fick förra månaden, som man annars hade glömt bort bland allt annat. Hoppas att det kommer att flyta på och lycka till med bloggen.

    SvaraRadera