lördag 31 augusti 2013

Skrivfolk = världens trevligaste!

Efter att ha varit på Malin Roca Ahlgrens release kan jag bara konstatera att skrivfolk är världens trevligaste människor! Jag hade inte träffat någon av dem tidigare (inte ens Malin trots att våra vägar korsats både en och två gånger!) men följt många av dem länge via bloggar. De gäster som kom in på pizzeria Vedugnen vid 16-tiden i onsdags skulle aldrig kunna tro något annat än att det var ett gäng nära vänner som satt där och pratade i munnen på varandra, garvade och drack vin! Hu härligt är inte det?!

Blev så glad att Malin lyckats smita tidigare från jobbet för att träffa oss "förfestande" innan releasen - det betydde enormt mycket! Där var också Anneli, Jenny J, Ebba R, Annika K, Susanne A, Nina W, Perny och Maria E. Så kul vi hade!

Releasen hölls på Äppelvikens Bokhandel och där var smarriga tapas och rödvin uppdukat till alla inbjudna. Nina Larsdotter Lööw, förläggare på Litet Förlag, berättade lite om sina känslor och tankar kring boken och sitt samarbete med Malin. Man hade kunnat höra en knappnål falla när hon läste inledningen...

Fick förmånen att träffa och prata med ännu fler trevliga människor inne på releasen, bland annat Ida Axelsson som också ger ut via Litet förlag och dessutom har sina rötter från mina trakter. Hennes debutbok utspelar sig i Helsingborg! Ser fram emot den! Och så fick man en skymt av blivande författarkollegan herr Öhrlund minsann!

Snodde denna bild lite fräckt från jenny.jacobsson.blogg.se , hoppas att det är ok Jenny!?

Malin Roca Ahlgren

Det blev personliga signeringar!
 
Dag Öhrlund var en av de gratulerande och skrev senare också ett riktigt trevligt inlägg på sin blogg om kvällen och tankar kring debutanter och nytänkande förlag! Läs här på Öhrlunds blogg !
1 kommentar:

  1. Visst är det helt fantastiskt! Hoppas att vi snart kan ses igen.

    SvaraRadera