lördag 23 februari 2013

Följebrev på g...

...puh...det är INTE lätt att skriva följebrev. Uppenbarligen så är det ju här man fångar förlaget - ungefär som att fånga läsaren på baksidan av en bok. Denna text ska få förlaget att vilja läsa vidare. Det gäller att inte fastna i detaljer, men ändå inte vara för övergripande.

Vi har haft några tuffa dagar med ena hunden Falcon som fick ligga flera dygn på djursjukhuset. Ett tag trodde vi att han skulle stryka med, men nu är han i alla fall hemma och vi hoppas på det bästa. Vissa provsvar dröjer två veckor men nu känner vi åtminstone igen honom. Vår goa goa Falcon som vi absolut inte kan leva utan.

Kanske det var det hans tillfrisknade som gav kraft och lust att ta tag i följebrevet. Nu ligger han i alla fall vid mina fötter och jag har skrivit ett första utkast till följebrevet, hällt upp ett glas vin och gör mig redo att snart bänka mig framför tv:n med familjen och Melodifestivalen. Eftersom Ralf Gyllenhammar i Mustasch är med så måste vi ju lyssna på Mustasch fantastiska låt och underbara video...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar