fredag 5 oktober 2012

Vuxenpoäng och redigering!

Jag har precis avslutat några arbetsveckor som heter duga. jösses vad jag har intervjuat och skrivit...ena dagen om lungsjukdomen KOL, andra dagen om SPA-hotell...och allt annat däremellan. Hej och hå! När jag hade som mest att göra plockade jag också fram mitt romanmanus...det var LÄNGESEDAN. Jag har redigerat ena halvan tidigare och nu läste jag om allt från början och måste säga att jag är riktigt nöjd. Looks good! Nu har jag en lugn och skön helg framför mig - perfekt för manusredigerande! Det känns gott i själen...äntligen.

Är så glad för den fantastiska respons min bok Ester och hemliga Plomia fått. Snart kommer en recension i Familjemagasinet ( de intervjuade mig för ett tag sedan)! Den som har barn i skolåldern kan beställa tidningen gratis på nätet....passa på nu så får ni nog numret med Ester. Dessutom viskade en fågel i mitt öra att Skolverket kommer att tipsa förskolor och skolor om Ester på sin hemsida! Riktigt kul!

Vill du köpa Ester (bilderna är underbara!) så gå in på:

http://www.bokia.se/search/?q=Ester+och+hemliga+Plomia

http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?search_word=Ester+och+hemliga+Plomia&language=&ac_used=no

http://www.vivlio.se/ester.html

Klicka HÄR om du vill se ett bildspel från vår supertrevliga release på Just Africa!

Vuxenpoängen...var kommer de in? Jo, jag har skaffat mig en kontorsplats tillsammans med lite annat folk. Efter drygt tio år på hemmakontoret kommer jag nu att sitta på annan plats lite då och då. Ett RIKTIGT kontor....det är vuxenpoäng det!

En fredagslåt tänker jag också bjuda på. Fullkomligt älskar denna låt av Moa Lignell. Jag tycker att hon är en så underbar förebild. Fram för fler tjejer som hon!! Det behövs!

2 kommentarer:

  1. Det låter ju så härligt alltihop! Vilken energi och vilket driv. Snart har du också en roman färdig.

    SvaraRadera
  2. Vad kul att det går så bra :)

    SvaraRadera