tisdag 20 mars 2012

Hmmm...

Jag har varit med om mycket skit i mitt liv. Tack och lov har jag alltid haft en gnista någonstans långt inne som fått mig att se vägar förbi eländet. Jag har alltid varit extremt medveten om att livet är kort och har vägrat att duka under för svårigheterna som hela tiden korsat min väg. Jag är så stolt och glad över att jag är den jag är, för att jag har min fantastiska familj, mitt drömjobb...det har jag kämpat hårt för.
Det är kanske 40-årskrisen som viftar med röd flagg men just nu känns det så mycket tyngre att resa sig upp efter snytingarna man får. Det blev en sådan dag i dag tråkigt nog. En smäll och all positiv tankekraft dukade under....

"Don´t be to optimistic, the light in the end of the tunnel might be a train."

(Okej...den fick mig i alla fall att le en aning...)


3 kommentarer:

 1. Hej, vad tråkigt att höra att du haft en jobbig upplevelse. Det är nog som de säger att man blir starkare av allt skit man tar sig igenom, men det är ju lite svårt att tänka på det när man är mitt inne i det... Hoppas det blir bättre snart <3 kram.

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt. Hoppas dagen imorgon blir bra mycket bättre och kanske istället blir alldeles särskilt trevlig, hoppas! :-)

  SvaraRadera
 3. Fast det är ju mänskligt, hur stark eller klok man än är. Ge det lite tid så är du snart tillbaka till ditt vanliga jag igen. Ibland är det tid för att kämpa och ibland har tiden kommit för stillhet och vila.

  Jag hoppas att du snart är tillbaka igen.

  SvaraRadera