söndag 15 januari 2012

Puh...söndag!

Oj vilken svettig jobbarhelg detta blev. Nu känns huvudet inlindat i bomull men jag har åtminstone skrivit alla de artiklar jag var tvungen att hinna med. Imorgon sätter jag klockan tidigt så att jag får en timme på mig att putsa och feja innan resten av familjen går upp. Därefter väntar sex intervjuer, visserligen på telefon men ändå...korvstopparmåndag!

Jag skrev ett mejl till den som svarade på lektörens mejl för att få en uppfattning om ifall min lektör hunnit påbörja eller avsluta mitt manus innan hon blev sjuk. Tydligen så har hon hunnit göra det mesta jobbet men inte renskrivit sina anteckningar. Så jag får ha is i magen och vänta och se vad som dimper ner om några veckor ...


Fina awards har jag också fått! Det värmer! Tack snälla Anneli och Joanna!!

Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.

Skriv ner de fem bloggar som du vill skicka awarden vidare till och låt dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

Lotte: för att du inspirerar mig så otroligt mycket! För att jag är så glad över att ha lärt känna dig och för att jag med spänd förväntan ser fram emot din bok den dag den blir klar.

Annelie: för att du är inspirerande och driftig och har intressanta inlägg i din blogg. Ditt engagemang i skapandet av Adam-böckerna smittar!

Lovable, Helena: vet att du fått en Liebster precis och du behöver inte skicka till fem nya men jag måste ge dig en utmärkelse för din fina blogg som är intressant att följa och skön att vila ögonen på. Vi behöver alla lite mer flärd och glamour i vardagen!

The writeful blog: för att du kom tillbaka igen! Du skriver flitigt om ditt skrivande och jag läser, känner igen mig och får en massa egna tankar av dina inlägg!

Frida: vet att du kanske inte hinner skicka awarden vidare så som det ser ut i din kalender just nu men jag vill att du ska ha den ändå. Det är enormt kul att följa din blogg, inte minst för att den ger en så ärlig bild av vardagen och livet som författare - som inte alltid är guld och gröna skogar TROTS att man blivit publicerad och skriver på uppföljaren.

5 kommentarer:

 1. Tack snälla gulliga du! :) den värmer verkligen så här i vinterrusket. Och tack för ditt svar på mitt senaste inlägg. Hoppas du snart kommer på en lösning på lektörsproblemet. <3

  SvaraRadera
 2. Grattis till award x 2! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller fortfarande tummarna för att lektörsbekymret löser sig snart!

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt med lektören, hoppas att det löser sig snart.

  SvaraRadera
 5. Tack, vad kul! Jag gillar verkligen din blogg också, men jag får väl antagligen inte ge tillbaka utmärkelsen :)

  SvaraRadera